Easy Auvo 2.0

Nykyaikainen savusaunan kiuas toimii automaattisesti pelletillä

Osta omaksi ja jätä savusaunasi polttamatta. Tilaa tästä http://www.savusaunankiuas.fi/tuote/easy-auvo-2-0-nykyajan-savusaunankiuas/

Savusaunan kiukaan ohjauslogiikka
Savusaunan kiukaan ohjauslogiikka

Easy Auvo 2.0 on nimensä mukaisesti helppo jo toimituksesta lähtien. Se toimitetaan täysin toimintavalmiina pakettina, paketti vaatii vain valovirtaa ja sitten voikin jo löylytellä.

Helppoa on myös lämmittäminen. Kiukaan lämmitys onnistuu kokemattomaltakin turvallisesti, sillä lämmitys hoituu ajastimella, tekstiviestillä tai perinteisesti nappia painamalla. Pellettiä kuluu lämmityskertaa kohden 40-50 kg. Helppouden viimeistelee tekstiviesti, jonka kiuas lähettää, kun se on valmis saunottavaksi.

Easy Auvo 2.0 on automaattinen savusaunan kiuas, jossa palaa pesässä puiden sijaan pelletti ja joka käynnistetään nappia painamalla, ajastimella tai kännykällä.

IMG_6650
Saat Auvolta tekstiviestejä

Kiuas täyttää vaativimmankin saunojan toiveet antamalla täydellisen auvoisen saunomisnautinnon täysin ilman lämmitykseen kuluvaa työtä. Saunan pesään ei lämmityksen aikana ole tarvetta kurkkia eikä sisätiloihin ole tarvetta mennä, sen sijaan voi hoitaa sen mieleisen jutun mille ei koskaan ole aikaa, sillä automatiikka hoitaa lämmityksen.

Kiuas sammuu, kun asetettu aika on kulunut tai sauna on riittävän lämmin (lämpötilan voi asettaa haluamakseen). Automatiikan ansiosta savun määrä on säädettävissä mieltymyksen mukaan savuttavasta todella puhtaaseen palamiseen, jolloin savua tuskin huomaa. Nyt siis taajama-alueillakin savusauna on yhtä mahdollinen kuin mikä tahansa pihasauna. Automatiikka myös säästää polttoainetta ja lämmitykseen kuluvaa aikaa ja vaivaa. Ja ennen kaikkea automaation johdosta savusaunan lämmitys onnistuu tottumattomaltakin turvallisesti. Ja niinkin epätavallinen asia kuin  paloturvallinen savusauna on nyt todellisuutta.

tiiliauvo2
Easy Auvosta saatavana myös tiiliversio

Easy Auvo 2.0 on paloturvallinen. Käyttäjä pystyy muuttamaan polton parametrejä, vain  rajatusti, näin ollen inhimillisen erehdyksen vaara on minimoitu. Kiukaassa on koko lämmityksen ajan tasainen maltillinen tuli. Termostaatti katkaisee lämmityksen automaattisesti ennen kuin sauna on liian kuuma. Lisäksi kiukaan nopea sammutus on mahdollista milloin tahansa lämmityksen aikana ja mahdollisesta ylikuumenemisesta tulee automaattisesti hälytys kännykkään. Kannattaa siis hankkia Easy Auvo 2.0 jo ensimmäiseen savusaunaasi – se on helpompaa ja edullisempaa kuin rakentaa uusi sauna palaneen tilalle.

Kiukaassa on matkaliuyrittäjiä ajatellen myös ominaisuus, jolla kiuasta saa ryhmien välillä nopeasti lämmitettyä lisää. Tämänkin ominaisuuden tekee mahdolliseksi pelletin puhdas palaminen, jolloin pitkää siintymisaikaa ei tarvita, vaan kiuas on välittömästi ohjelman loputtua saunomisvalmis.

Kojonkulman Hakkeen savusaunan pellettikiuas toimii automaattisesti
Jukolan savusaunan pellettikiuas toimii automaattisesti

Kiuas on kookas: korkeus 100 cm (lisäkorkeutta on mahdollista saada 10 senttiä kerrallaan), leveys 120 cm x 120 cm.

Kiuas toimitetaan betonilaatan päällä käyttövalmiina (vaatii vain 220 V sähköliitännän).

Tilaa tästä http://www.savusaunankiuas.fi/tuote/easy-auvo-2-0-nykyajan-savusaunankiuas/

Tutustu tarkemmin savusaunaprojektiin Kojonkulman Hakkeen Facebook-sivuilla.

http://www.seutu-sanomat.fi/uutiset/431-automaatio-lammittaa-savusaunan

Jukolan savusaunan säiliö ja ohjauskeskus