Laiskuudesta se lähti

Vuodesta 1994 alkaen on lämpöyrittäjätoiminnan johdosta kehitetty erilaisia hakelämmityslaitteita. Omalle pihalle haluttiin pihasauna, koska sisällä puusauna lämmitti tupaa liiaksi, erityisesti kesällä. Siitä ja laiskuudesta sikisi ajatus myös kiukaasta, joka toimisi hakkeella. Koska se ei ollut enää uusi juttu, piti siitä tehdä tietenkin savusaunan kiuas. Ensin tehtiin prototyyppi. Tässä vaiheessa ei vielä mielessä ollut myyntituote. Mutta hökkelisavusaunaksi ristityssä saunassa hakkeella lämpiävän kiukaan löylyt olivat ihan mahtavat. Ja muutaman vuoden hauduttelun jälkeen lähti liikkeelle savusaunaprojekti.

Lopputuloksena omalla pihalla on nyt Suomen parhaaksi valittu savusauna ja Kojonkulman Hakkeella, jonka aputoiminimi Elämys Jukola on, uusi tuote – Easy Auvo 2.0 – automaattisesti pelletillä toimiva savusaunan kiuas. Nykyajan ihmisille nykyaikaisesti toimiva kiuas, joka nostaa löylynhallinnan ihan uusiin sfääreihin. Ei pöllömpi juttu!

Koska lämmittäminen on helppoa, sen osaa kuka vaan. Eikä sauna ole vaarassa palaa taitamattoman lämmittäjän hoteissa. Easy Auvo kannattaa siis hankkia jo ensimmäiseen savusaunaasi, säästät sievoisesti, kun toista ei tarvitse rakentaa. Easy Auvon hankinta kannattaa, jos haluat saunoa savusaunassasi useammin kuin jouluna ja juhannuksena ja todennäköisesti haluat, kun savusaunan rakennat. Ja vaikka saunoisit harvemminkin ei saunan lämmitysrutiinia tarvitse paljon muistella. Mutta ennen kaikkea, Easy Auvo helpottaa savusaunan lämmitystä silloin, kun se on työtä eikä harrastus. Voit kuluttaa savusaunan lämmitykseen käyttämäsi ajan johonkin muuhun, kun automaatio tekee työsi huolella ja tarkasti ohjelmoinnin mukaan.

Kaikkea sillä laiskuudella saa aikaan!